Press

Goran Šarić za tjednik Lider

“Počelo je otvaranjem jedne optičarske radnje u Županji, a danas Optika Šaric ima šest poslovnica i polikliniku. Osnovni posao nastoji inovirati drugim uslugama: u poslovnici u Zagrebu klijenticama nudi, primjerice, besplatne usluge vizažistice ili darovne pakete hrvatske kozmetike.” – tako započinje razgovor s Goranom Šarićem, direktorom Optike Šarić d.o.o. za tjednik LIDER krajem veljače 2016. godine.

Gloria o prvoj Ladies suboti

U zagrebačkoj Tkalčićevoj ulici predstavljena je nova, ekskluzivna ponuda Optike Šarić, članice Lider optike, a u kojoj su na prvom mjestu dame.

Subotama će optika biti rezervirana za ћene koje će moći uživati u luskuznom tretmanu i poklonima iznenađenja, a u ponudi će biti najљiri izbor ženskih okvira i sunčanih naočala, replika satova dok muški neće biti izloženi.”, Gloria 14. 11. 2015. godine

Pogledajte Glorijine fotografije s tog događanja.

Što kad kupnja dioptrijskih naočala nije omiljen tip shoppinga?

“Moram priznati da mi kupovina dioptrijskih okvira baš i ne ulazi u omiljenu vrstu shoppinga, ako takva vrsta u mom slučaju uopće postoji. Nekad davno mislila sam da nema većeg napora od biranja odgovarajuće odjeće ili cipela, ali već godinama znam da ima i da je u pitanju biranje dioptrijskih naočala. Istina je da su proteklih godina postale nezaobilazan dio modnih trendova, no u mom je slučaju ujedno riječ o predmetu od sigurnosne važnosti.

Zabijenje u stupove

Bez naočala se uredno zabijam u stupove, a uz to povremeno pozdravljam potpuno nepoznate ljude u gradu. I što god mislili o tome, nisam jedina s patničkim odrazom lica u ogledalu neke optike, u trenucima dok baš nikako ne mogu odlučiti kakav mi model potpuno odgovara.
Zato potpisujem svaku ideju koja će kontroliranje dioptrije i biranje okvira učini malo zanimljivijim i glamuroznijim.” – pisali su na stranici MYLITTLEZAGREB povodom otvaranja naše prve Ladies subote.

Na fotografiji: voditeljica Jasna Nanut u Optici Šarić, Tkaličićeva ulica

24 sata: o prvoj Ladies suboti

Lana Barić, Ana Konjuh, Ivana Brkljačić te Ivana i Jasna Nanut birale su naočale i dioptrijske okvire te su od vizažistice učile kako ih pravilno kombinirati sa šminkom.

Pogledjate više fotografija na portalu 24 sata.

Classifiedbeauty o prvoj Ladies suboti

Ovu sam subotu s još nekoliko blogokolegica prisustvovala Ladies suboti Optike Šarić.

Prvo nisam bila sigurna što bi značilo Ladies subota u Optici, ali kada sam došla sve mi je bilo jasno – predstavljali su nove kolekcije ženskih sunčanih naočala u prekrasnom ambijentu kakav vas očekuje od sada pa na dalje svake subote ukoliko se nađete u njihovoj poslovnici.
Vidjet ćete među slikama da sam isprobala jedne Trussardi sunčane naočale koje su mi se jako svidjele i voljela bih ih imati, prekrasne su.” – Matea

Pročitajte ostatak teksta na popularnom blogu Classifiedbeauty, 16. 11. 2015. godine