O nama

Više od 30 godina smo s vama!

Optika Šarić na tržištu je prisutna već dugi niz godina. Prvu poslovnicu otvorili smo u Županji 1989. godine, a uspješno poslovanje i kontinuirano ulaganje u tvrtku s godinama je rezultiralo otvaranjem oftamološke poliklinike i još četiri poslovnice na području Slavonije. 2015. godine iskoračili smo i na zagrebačko tržište, otvaranjem optike u Tkalčićevoj ulici.
Svoju prepoznatljivost izgradili smo prije svega na visokoj razini stručnosti osoblja. Zapošljavamo sedam majstora očne optike i tri optometrista, stavljajući poseban naglasak na konstantne edukacije i unaprjeđenje znanja svih zaposlenih. Prema klijentima njegujemo individualan pristup, uvažavajući različite potrebe i mogućnosti svakog pojedinca.
Posebnu pažnju posvećujemo edukaciji stalnih i potencijalnih kupaca. Također, surađujemo s isključivo renomiranim dobavljačima, čiji certificirani proizvodi zadovoljavaju najviše europske i svjetske standarde kvalitete. Poliklinika Retina dio je Optike Šarić, a smještena je u Vukovaru.

10 razloga zašto nas volite

  • Za vas biramo samo najbolje: surađujemo s najkvalitetnijim i priznatim proizvođačima očnih pomagala
  • Svatko tko kroči preko našeg praga je važan klijent i zaslužuje našu ljubaznost, replika satova pažnju, kvalitetu proizvoda i usluge.
  • Poštujemo vaš ukus – i iskreno odgovaramo na pitanje: „Stoje li mi ove naočale?“
  • Podučavamo vas kako staviti kontaktne leće i održavati ih.
  • Imamo sklopljen Ugovor s HZZO-om o izradi i isporuci očnih pomagala osiguranim osobama HZZO-a.
  • Brinemo o zdravlju vaših očiju pregledima u našim poliklinikama.
  • Brinemo o vašem novčaniku osnivanjem Kluba, popustima i akcijama.
  • Svojom ponudom i pristupom opravdamo svoje promidžbene poruke.
  • Proširujemo svoj asortiman slušajući vaše želje.
  • Taj razlog je poznat samo vama!

Stručno i ljubazno osoblje

Od osnutka Optike Šarić,1989. godine, pa sve do danas, naša stručnost, ljubaznost, otvorenost za sva vaša pitanja i sugestije, naša ulaganja u kvalitetu, suradnja s najpoznatijim partnerima u svijetu optičarke struke svakim danom su nagrađeni sa sve većim brojem vjernih i zadovoljnih klijenta.

Klub vjernosti

Svojim članovima Klub vjernosti omogućuje povoljniju kupnju za 10 posto, bez obzira na način plaćanja, kao i neke druge povlastice.
Mi se trudimo, a vi ste to prepoznali

Postanite član

Optometrijska provjera vida

Jedna od usluga OPTIKE ŠARIĆ je i kvalitetna optometrijska provjera vida. Željeni termin je potrebno dogovoriti unaprijed. Redovito ulažemo u najnoviju opremu kao i edukaciju naših zaposlenika. 

Saznajte više

Usluge

Bavimo se izradom i popravcima dioptrijskih naočala, prodajom kontaktnih leća i sunčanih naočala, a nudimo i uslugu mjerenja dioptrije, odnosno utvrđivanja refrakcijske pogreške oka.

Saznajte više

Satovi i nakit

U poslovnici u Vinkovcima proširili smo našu ponudu na visokokvalitetne satove i dizajnerski nakit koje potpisuju Police i Guess.

Saznajte više

Posebne ponude

Svaki mjesec za naše naj vjernije kupce imam posebne promocije sa popustima. Pratite nas i posjetite u poslovnicama, na web stranici ili Facebook profilu i budite upućeni u aktualne popuste.

Posebne ponude

Od 01.06.2013. godine Optika Šarić mijenja svoj status iz obrta u Optika Šarić d.o.o. Vukovar, J.J.Stossmayera 5a, direktor je Goran Šarić.
OIB: 61392412052, IBAN: HR 8923600001101923133 (Zagrebačka banka).